Kolloidal gümüşün özellikleri



Kolloidal gümüşün özellikleri, doğal ilaçlar dünyası içinde tartışmalı bir konudur, bu yüzden konuyla ilgili farklı görüşler göreceğiz.

Kolloidal gümüşün özellikleri
1 Kolloidal gümüş nedir?
2 Kolloidal gümüşün kullanımı
3 Kolloidal Seo hizmeti  nasıl çalışır?
4 kolloidal gümüş yan etkileri
Kolloidal gümüş ile 5 Tartışma
6 Farmasötik Bileşik
7 Kolloidal gümüş üzerinde yaptığımız araştırmalar
8 Ev yapımı kolloidal gümüşü yapımı için aygıtlar
9 kolloidal gümüş etrafında Diğer hileli konular
Kolloidal gümüş nedir?
Kolloidal gümüş, suda dağıtılmış 0.01 ila 0.001 mikron çaplı mikroskobik katı partiküller tarafından oluşturulur. Yüzeyde veya dipte birikmeden, kolloidal bir halde sıvı içinde dengeli bir şekilde askıda kalmak için elektriksel olarak yüklenir.

Kolloidal gümüş kullanımı
Gümüş, tanınmış bir Yunan tarihçi ve coğrafyacı olan Herodotus (MÖ 484-425) tarafından belgelendiği gibi, çeşitli kültürlerde antiseptik olarak antik bir terapötik geleneğe sahiptir. Aynı zamanda Geleneksel Çin Tıbbı ve Ayurvedik Tıp tarafından yüzyıllar önce kullanılmıştır.

Geçen yüzyılın kırklı etrafında antibiyotik gelişine bir antiseptik olarak kullanılan durdu ancak erken 90'da yeniden ve virüsler de dahil olmak üzere 650'den fazla patojenleri uzaklaştırabilen superantibiótico bir tür olarak kolloidal gümüş duyurmaya başladı ve bakterileri dakikalar içinde veya hatta diyabet, kanser ve AIDS'i iyileştirir.

Kolloidal gümüş nasıl çalışır?
doğrudan vücuda girerken mitokondriyal kinetik ve beslenme yetenekleri patojenleri etkileyen nedeniyle tüccarlar ve savunma olarak iyonize Kolloidal gümüş çalışır.

Gümüş parçacıkların negatif yükü ile bir oksit indirgeme sürecinden kaynaklandığını ve tehdidi dakikalar içinde ortadan kaldırdığını açıklıyorlar.

Kolloidal gümüş yan etkileri
Kolloidal gümüş satanların web siteleri güvenli olduğunu söylüyor, ancak çok güvenilir çalışmalar şunu gösteriyor:

Östrojen reseptörlerine müdahale ederek, kadınları yan etkilerine karşı daha duyarlı hale getirir.
Otoimmün hastalıkları (romatoid artrit, çölyak hastalığı, lupus, crohn, vb.) Olumsuz etkileyebilir.
Tetrasiklinler, penisilamin, kinolonlar, tiroksin gibi ilaçlarla etkileşime neden olabilir.
Gelişigüzel alımı veya iyonize gümüş tanımlanmamış konsantrasyonları ile ve gümüş doz 1.84 g, toplam eşdeğer sonra Kurumsal Seo   gümüş preparatlarının inhalasyon, argiria neden olabilir hastalık hücrelerinde olan gümüş birikmesi Cildin ömrü boyunca gri-maviye dönüşür.
Kolloidal gümüş ile tartışma
Kolloidal gümüş çok tartışmalı bir konudur. Özelliklerini abartarak ve sağlık tehlikelerini en aza indirebilecek ekonomik çıkarlar vardır. Pek çok ülkede, birkaç güvenlik kısıtlaması olduğu için, bir diyet ürünü olarak değil de, terapötik bir tedavi olarak yasaklanmıştır.

Farmasötik arsa
Eczacılık şirketlerine kolloidal gümüş özniteliğinin destekleyicileri bu ürüne karşı bir arsadır çünkü bu kadar çok hastalığı tedavi edip, bu şirketlerin harabiyeti anlamına gelir. Şüphesiz, eczacılık şirketleri, EBM'de yankı bulduğumuz gibi, ekonomik fayda için çok az etiğe sahiptir.

Bu yüzden, çoğu kişi için kanıtsız bile olsa onları suçlamak kolay. Ancak, kolloidal gümüş üreticilerinin ürünlerini tanıtmak için destekledikleri birçok yanlış veri var.

Kolloidal gümüş üzerinde yaptığımız araştırmalar
Biz onun yandaşlarının biz yan etki riski üzerine çok ciddi çalışmalar olduğunu söylediğimiz gibi zaman kolloidal gümüş güvenli olduğunu belirterek gerçekleri söylemedim bulduk. Hatta yanlış varsayımlar ve kolloidal gümüş üzerinde çalışmalar yayınlanmış hiç derginin Tıbbi Araştırma British Journal of yayınlanan iddiaya göre bilimsel çalışmaları dayalı hekimler tarafından yazılan makaleleri bulduk.

İnternette kontrol edilmeden tekrarlanan uzun bir yanlış bilgi listesi vardır. Raporunda belirtildiği gibi FDA (ABD'de gıda ve ilaç idaresi) tarafından onaylandığını iddia eden bazı kimseler de vardır. "İnsanlarda ve diğer türlerde kolloidal gümüş tüketimi onaylanmamıştır. insan gıda zinciri), etkinliği ve güvenliği ve yan etkileri nedeniyle ".

Kimi zaman bilimsel çalışmalar, nanoteknoloji ve gümüşün bazı kanser türlerini tedavi etmek için umutlu sonuçlarla, kolloidal gümüşün tüketimi için tamamen farklı süreçlerle ve bazılarının doğrudan kanser tedavisiyle ilgilendiğini söyleyerek yapılır.

Http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/ adresinde yayınlanan kolloidal gümüş hakkındaki farklı bilimsel araştırmayı okumanızı tavsiye ederiz. Farklı tıbbi uygulamalarla yaklaşık bin var. Bazıları kolloidal gümüşün kullanımı hakkında olumlu kanıtlar sunmaktadır, ancak çoğu çeşitli nedenlerle terapötik olarak bunu reddetmektedir.

Kolloidal gümüş üreticileri tarafından referans alınan bilim adamlarını, bu ürünün erdemleri üzerindeki olumlu çalışmalara Seo uzmanı  dolayı araştırdık. Prensip olarak, bazılarının çıkar çatışmasından şüphe edilmez. Diğerleri ise birbirinden bağlamsızlaştırılır ve diğerlerinin ilgi alanları vardır.

Koloidal gümüşün tüccarları tarafından en çok alıntı yapılanlar arasında saygın bilim adamı Dr. Larry C. Ford. Apartheid için biyolojik silahların geliştirilmesinde işbirliğini keşfettikten sonra, diğer antibakteriyel ürünlerin patentli düzensizliklerine ek olarak intihar etti.

Ev yapımı kolloidal gümüş yapım aparatları
Daha fazla sahtekarlık. Kendi ev yapımı kolloidal gümüşlerini yapmak için bir dizi kitin tanıtımını yapıyorlar. Cihazların çoğunun üretmediğine göre, aynı olmayan ve daha tehlikeli olarak kabul edilen iyonik gümüş üretirler.

Kolloidal gümüşü çevreleyen diğer hileli konular
tespit ettiğimiz diğer bir konu, bu durumda kolloidal gümüş savunmak ya da bu tür bir ürün tavsiye etmek görüş çeşitli forumlarda farklı e-posta hesapları oluşturarak internette ürünlerini tanıtmak için kullanılan bilgileri işlemek için olası yolları, sahte profiller vardır.

Onlar “çok iyi çalıştı” diyorlar ve binlerce harikalarını iddia ediyorlar ve daha sonra satın aldıkları web sitesini “çok iyi bir fiyata” tavsiye ediyorlar. Web'de aldatmak için birçok hile vardır ve çoğu için bilinmemektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Costovertebral Eklemler Nelerdir?

Arrector Pili Kas Nedir?

Eksenel nedir: