Kolon Hidroterapisinin Faydaları



Kolon hidroterapi, kalın bağırsaklarımızın gerçek bir "yıkamasıdır" ancak vücudumuz için neden bu kadar büyük bir fayda vardır?

Kolon Hidroterapisinin Faydaları
1 Kolon hidroterapi nedir?
2 Seans ne kadar sürer?
3 Kolon hidroterapisi ağrılı mıdır?
4 biz kolon Seo hizmeti  nasıl yardımcı olabilir?
5 Genellikle kaç seans gereklidir?
6 Kök hidroterapinin kökeni ve tarihi
7 Biliyor muydunuz?
Kolon hidroterapi nedir?
Kolon hidroterapi, özel bir kanül yoluyla kolonda ılık su (yaklaşık 60 veya 70 litre) verilmesinden oluşan gerçek bir bağırsak temizliğidir.

Uzman, aynı zamanda, karnımızdaki karnımızdaki bir dizi yumuşak masajı, bağırsaklardaki yaşamımız boyunca biriktirdiğimiz tüm sedimanları yok etmek ve yok etmek için gerçekleştirir.

Seans ne kadar sürer?
Kolon hidroterapi seansı genellikle her vakaya ve hastanın sahip olduğu gaz veya bağırsak toksinlerine bağlı olarak 40 ila 60 dakika arasında sürer.

Kolon hidroterapisi ağrılı mıdır?
Hiç de değil Hasta, bağırsak temizliği sırasında, bir sedyede rahatça gerilir, uzman ise tedaviyi gerçekleştirir. Seans sonrasında kişi faaliyetlerine devam edebilir. Her halükarda ideal, o günün dinlenmek ve bedenin bu temizliğin tadını çıkarmasına izin vermek olacaktır.

Kolon hidroterapi bize nasıl yardımcı olabilir?
vakaları kronik kabızlık gibi durumlarda en teşekkür ederiz. Yıllar geçtikten sonra bağırsak, bu aşırı yükten arındırılmış olur. Bağırsak florasının yeniden üretilmesi daha elverişli bir alana sahip olacak ve bunun yerine negatif bakteriler kolaylıkla çoğalamayacaklar.
Sedef hastalığı, egzama, vb.: Bağırsakları temizlediğimizde tüm cilt problemleri genellikle düzelir. Doğal tıp derisinin Kurumsal Seo   sadece toksin durumumuzun bir yansıması olduğunu söylüyor.
Alerjiler ve immünolojik problemler: Bağırsak bağışıklık sistemimizle yakından ilgilidir.
Baş ağrısı ve migren: Birçok vaka sindirim kökenine sahiptir. Daha temiz bir bağırsak diğer organları daha az sıkışık hale getirir.
Halitosis, ağız yaraları, vb: ağızda birçok problem bağırsak fermentasyonları ile ilgilidir. Kolon hidroterapi çok yardımcı olacaktır.
Karaciğer ve safra kesesi sorunları: İyi bir bağırsak temizliği aksi atıkları işlemek için bağırsak yardımcı olmalıdır karaciğer ekstra çalışma serbest bırakır.
Aslında, çoğu sağlık sorunları besinleri emer ve toksinler kurtulmak için bizim yeteneği ile küçük veya büyük ölçüde ilişkilidir.

Genelde kaç seans gerekir?
Çoğu durumda genellikle iki ila üç seans tavsiye ama her zaman, duruma göre değişir olarak gerçektir.

Kök hidroterapinin kökeni ve tarihi
Bağırsak temizleme veya kolon hidroterapi yüzyıllar boyunca yapılmıştır. Mısır'dan Yunanistan'a ve Roma'ya, doktorlar zaten sağlıkla ilişkilerini gördüler.

S ortasından beri. XIX bu güne kadar doğal tıbbın temellerinden biri olarak tavsiye edilmiştir.

“Filtremizi” temizlememiz, daha saf bir kanımız ve daha sağlıklı bir beden yapmamızı sağlayacaktır.

Biliyor muydun?
Bazı Merkezleri Colon Hydrotherapy kil, su ve deniz suyu ilave olarak daha fazla su alcalinizar ve daha iyi (genellikle doğada asidik) atık ortadan kaldırmak için.
Tedaviden sonra "intestinal flora" nın bazı kapsüllerini almanız önerilir. Merkezin kendisi, her bir durum farklı olduğu Seo uzmanı  dozajı ve kullanım yolunu önereceklerdir.
Genellikle ön bağırsak temizliği veya kolon hidroterapi hafta genellikle çok yumuşak bir diyet ve yumuşatmak ve bağırsak atık bertarafını teşvik etmek açlık keten yağı, bir çorba kaşığı önerilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Costovertebral Eklemler Nelerdir?

Arrector Pili Kas Nedir?

Eksenel nedir: