Makul nedir?



Makul , bir şeye ya da alkış almaya değer bir kişiye işaret eden bir sıfattır . kelimesinin Latin kökenli makul ait "plausibilis" fiil oluşan "plaudere " anlamına gelir " alkış " ve "Latince eki ible" Seo hizmeti  "imkanı" .


Makul sözcüğün geldiği "plaudere" fiilini , bize alkışlama terimini , yani birbirimizle vurduğumuzda ellerimizle gürültü yapmamızı teklif etti . Bu tanıma atıfta bulunularak, alkış kelimesine atıfta bulunulan terim, kişi, bir kişi ya da içinde bulunduğu ortamın söyleminde onay aldığında hissedilir; örneğin: birey bir oyuna katıldığı zaman, ve Gözlemlediğim davranıştan hoşlandı ve tatmin oldu; sonunda, halka armağanla birlikte tekrarlanan alkışlar aracılığıyla onun makulliğini gösterecek.   

Makul sözcük, değerli, tahmin edilebilir, takdire şayan, takdire şayan, etcetera için eşanlamlı olarak kullanılır . büyük bir olay katıldığı için bu tanım ilgili olarak, hayranlık, saygı, haysiyet duyguları, bireysel örneğin, diğer alanlar arasında, iş yerinde, evde ya, her gün hissediyor zaman baba oğlunun notları saatler, baş çalışanlarının şirketin hedeflerini yardımcı böylece tüm işi olduğu belirtilmelidir; siyasi etkinliğe katılan bireysel yardımcısı makul konuşma (layık) sunulan ve bu nedenle yeniden düşünebilir - orada nasılsın böylece seçildi ve bir diğer koşulların sonsuz sayıda. 

Öte yandan, makul bir terim, bireyin gözlemlediği veya duyduğu şeyin kabul edildiğini, onaylandığını veya kabul edildiğini gösterir . İnsan, bireyin sunduğu nedenlerle bağlantılı olarak kabul eder veya kabul eder ve konuşmacının ifadesi, konuşmacının gerçeklerin doğruluğunu söyleyip söylemediğini gösterir; örneğin: iş önerisini kabul etmesi gerekçesiyle; şirket içinde gelişmesi için ya da 8 gece için planlanan bir arkadaş toplantısında ve misafirlerden biri 10'da varır ve varışta, geçerli bir mazeretle özür dilemek için özür Kurumsal Seo   . tüm misafirler için.   

Bu nedenle, makul bir argüman , geçerli akıl yürütme ve anlamlı kanıtıdır bu akla yatkın bir argüman olacağından, yemeğe geç geldi konuk çalışır yani ise, hayvanlar tarafından çalındığını söyleyerek apologize değilse kabul edilemez bir bahane çünkü bir hayvanın bir bireyi soyması pek olası değil.

Yukarıda atıfta bulunarak, makul bir karşıt diğerleri arasında, olası, sakıncalı değersiz şok, kabul edilemez tatmin edici değildir, . Ancak, orada diğerleri kadar iyi değildir bir insanın hayatındaki gün olabilir, bu nedenle yukarıda belirtilenler vadeli olasılık ifade eden aynı duyguları hissetmiyorum. daha iyi anlamak için ve yukarıdaki örneklerle elimizde: oğlunun işyerinde, yoldan gider belirtiyor baba, işçiler belirtilen amaca ulaşmak için çabalarını sunmuyoruz, siyasetçi söylemi tatmin edici Çünkü, diğerlerinin yanı sıra ülkenin bulunduğu ekonomi nedeniyle kent için yaratılan faydalar imkânsızdır.

Ayrıca, bir kuramın, bir olgunun ya Seo uzmanı makul bir durumun takdir edilmesi, onların içinde gerçekliği ispat etmez, fakat eğer mümkün olduğu ölçüde korunursa.        

İngilizce'ye çevrilmiş olan makul kelime " makul " dur .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Costovertebral Eklemler Nelerdir?

Arrector Pili Kas Nedir?

Eksenel nedir: