Malleability nedir:



Kelime eğilebilirliği , diğerlerinin yanı sıra : esneklik, esneklik, yumuşaklık, plastisite ile eşanlamlı olarak kullanılır . İşlenebilirlik Latince kökenli "malleus ", yani "çekiç " ve "-able " eki anlamına gelir .

Katı malzemelere atıfta bulunarak, Seo hizmeti   işlenebilirlik terimi, alüminyum folyoya dönüştürülebilen alüminyum durumunda olduğu gibi, malzeme kırılmadan, ince tabakalarda ayrışmasına veya deformasyonuna ve yayılmasına izin veren malzemenin bir özelliğidir. Diğerleri arasında farklı amaçlar için altın, bakır, kalay, kullanılabilir.


Dövülebilir malzemeler genellikle teknolojik olarak, özellikle kaynakta kullanılır. Ayrıca, dövülebilirliğin bir başka karakteristik ürünü de korozyon ve paslanmaya karşı düşük duyarlılıktır.

Öte yandan, şekillendirilebilirlik, Kurumsal Seo    bireyin uysal karakterine atıf yapmak amacıyla insanın karakteristik bir özelliği olarak görülebilir . Yatkın kişi, tüm koşullara uyum sağlama ve anlama ve esneklik gösterme eğilimindedir. Zaman zaman, ikna edip ikna edebilecekleri kolay bireyler olarak görülürler.   

Kalıcılığın zaferleri şunlardır: sert, sert, dirençli, asi, isyankar vb.

Dövülebilirlik ve süneklik
Süneklik , malzemenin tellerini veya ipliklerini kırmadan bir kuvvet vasıtasıyla deforme olabilen bazı malzemeleri sunan bir özelliktir . Öte yandan, halihazırda belirtildiği gibi, yükseltilebilirlik , malzemenin Seo uzmanı tahrip edilmeden, belirli bir basınçla ince tabakalara dönüştürülebilen katı malzemelerin bir özelliğidir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Costovertebral Eklemler Nelerdir?

Arrector Pili Kas Nedir?

Eksenel nedir: