Miras nedir:



Miras , vasiyetinde bir kişi ya da tüzel kişiye bir vasiyetçi düzenleyen emirdir, bu insanlar, efsane olarak bilinir. Mirası Latin kökenli "legatus " dir.
Bir miras, maddi şeyler, örneğin bir mücevher, ev, vb. Ya da kültür imparatorluğu gibi güçlü bir kültürel miras bırakan ve diğerleri arasında kültür, dil gibi maddi olmayan şeyler tarafından oluşturulabilir. Farklı toplumlarda Seo hizmeti   doğrulanmış, çeşitli filozofların ve geçmişin düşünürlerinin bıraktığı entelektüel bir miras.
Aynı şekilde, miras, dürüstlük, saygı, sadakat gibi duygusal, ahlaki değerler, bir kişiyi diğerine bırakabilecek diğer kişilerden oluşabilir. Özellikle, ekonomik mirasın ötesine geçen bir aile mirası olarak bilinen şeyde, daha önce de bahsedildiği gibi duygusal miras göz önünde bulundurulur.  
Katolik dinde , buradaki papa, Papa'nın belli bir konudan önce temsil edilmek üzere elçisidir.
Öte yandan, miras, bir ülkenin olağanüstü bir karakterle belirli bir görevi yerine getirmek için bir diğerine Kurumsal Seo  katıldığı zamandır.
Miras ve miras
Yasal alanda, her iki şartın birbiriyle karıştırılmaması çok önemlidir çünkü onlar için farklı prosedürler vardır.
bir miras olarak , varis varlık ve borçları, ve evrensel başlık mülkiyetinde ölen başarılı bir kişidir, kanunla kurulmuştur. Buna karşılık, lejandı malları somut olarak alır ve mirasın yükümlülüklerini uzatmaz Seo uzmanı ve vasiyetnamede ölen tarafından kurulur.
Sonuç olarak, miras, bir bireyin ölümünden ve bir iradenin yokluğuyla üretilir, yasa uygulanır, ancak, miras sadece vasiyetçi iradesinin isteği ile üretilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Costovertebral Eklemler Nelerdir?

Arrector Pili Kas Nedir?

Eksenel nedir: